Grön klegga

I julklapp fick Adam grön klegga av tant Emma och farbror David. Lite läskigt var det till en början sedan var det mycket roligt att plaska iväg så att vi hade grön klegga över hela badrummet, hehe


Sommarplanering

Den 6 till 12 juni är Jonas ledig sedan ska han arbeta resten av sommaren. Den 6e ska vi narturligtvis enligt tradigtion fira min födelsedag men den 7e så börjar våran roadtrip på 6dagar mot västmanland och södermanland. Ni vet vilka ni är som ska "våldgästas" hehe. Då ska vi passa på och besöka Kolmården lördagen den 11 juni en heldag. Ni som vill är hjärtligt välkomna att följa med. www.kolmarden.se

Movieline

Precis vid min arbetsplats finns det en stor videobutik som heter movieline och på lunchen idag smet några av oss in och tittade i fall vi kunde fynda något och då hittar jag naturligtvis en romantisk komedi som jag bara var tvungen att ha till min samling, hihi
Den är så bra, ska bara hitta det rätta tillfället att titta på den igen hemma.


Ännu ett diplom...

har jag fått efter ha gått facklig grundkurs för UNIONEN. Kul och lärorikt var det:-)
De har speciellt bra utsikt över min arbetsplats så jag var tvungen att ta några kort då det var helt underbart väder ute. Se så fint det är!


Besvikelse....

Länge har jag velat ha fönsterlamor i sovrummet. Hittar dessa fina LILA på Jotex. Blir kär, beställer och när jag får dem är den ena trasig. Jag returnerar och får besked att de är slut och återkommer i lager 10 juni?!? Då sade jag tack men då vill jag inte ha dem. What to do?


Och naturligtvis har jag fått upp ögonen för något annat.... LILA och kostar en aning mera.... Hmm tåls att tänka på.


Lek & Bus

Idag var Adam och jag på lekpalatset vid oss. Vilken skillnad för Adam. Nu kan han klättra, åka på bilarna och gillar åka fort nedför, hehe. Men den som tror det är bara att ta hem Adam lägga honom i sängen och sova efter varit och busat i två timmar har helt fel! Hoho.
Men vi hittade också ett gult djur man betalade 1kr för att åka. Vet inte riktigt vad detta djur kallas för men kul var det!


Lek utomhus


Roligt hemma hos mormor & morfar

Diskborste och kastrull de bästa leksakerna, hihi





Solen mitt i nyllet

(ADAM) Mamma bestämde sig för att fota mig med solen mitt i nyllet. Då är det ju inte lätt att få upp ögonen helt och le mot kameran, men jag gjorde mitt bästa;-)


På hösten...

var jag flitig och planterade massor av vårlökar i kullen. Och det vore ju underbart om denna istid kunde sluta så man fick se våren växa fram i trädgården:-)
Här ser ni lite av det jag har planterat som jag hoppas kommer sprida sig år efter år!




Pulka

I helgen sov Adam över hos farmor och farfar. Där fanns det snö kvar på åkern så att Adam fick åka lite pulka:-)

Äpple

När man öppnar kylen gäller det att vara superblixtsnabb för man vet inte vad Adam kan få tag på, hihi
Här om dagen fick han tag på ett äpple. Jag tänkte - Ja, ja gnag på det lite då om du nu kan..... OCH det kunde han! Han åt upp hela äpplet helt själv och lämnade skruttet till mig när han var klar. Det tog lååååång tid men gud så gott han tyckte det var;-)


Adam & Ludde (kissen)

Adam och ludde leker hemma hos farmor och farfar.



Gott Nytt År!

Ja, Gott nytt år! Det var länge sedan man gjorde ett blogginlägg och detta tillängnas min vän Elin som så snällt skrev på facebook att det var länge sedan jag uppdaterade min blogg ;0)
När man inte har uppdaterat bloggen på så länge så tar det liksom emot på något sätt att återuppta bloggnadet. För man vet inte riktigt var man ska börja....
Så jag har valt att börja med Gott Nytt År!
Vad har hänt sedan sist då. Hmm
Jag har arbetat väldigt mycket, Adam har skolats in på dagis (och ja, jag vet att det heter förskola nu mera men jag tycker det låter bättre med dagis. Lika så dagisfröken låter sötare än fritidspedagoger. Min prins är bara 18 månader snart och förskola och fritidspedagoger låter bara för vuxet just nu, så ni får ge mig några år till, hehe)
Inskolningen gick jättebra, självklart blev han ledsen och så när vi gick därifrån men det minskar lite för varje dag och enligt alla föräldrar är ju detta helt normalt.
Adam har fått sitt första Diplom, detta ska naturligtvis ramas in och sättas upp på väggen i hans rum. Vi är mycket stolta föräldrar:-)


Jag har fortfarande julblommor kvar här hemma som bara vägrar att vissna.
Rätt trött på att inte kunna städa ut julen helt för jag har inte hjärta att slänga dem. Har aldrig haft detta problemet förut, för jag har aldrig lyckats på detta viset tidigare år. Och vad jag vet gör jag inget annorlunda. Julblommorna speciellt brukar aldrig gilla mig men denna julblomma som jag fick av min arbetskollega ser precis lika dan ut fortfarande som när jag fick den. Amaryllisen blommar för tredje gången. What to do? *ler*





På helgerna kan man gå till dagisgården och leka om man vill och där finns det en jättegunga, Adam tyckte det var lite läskigt...



Jag har blivit platsombud för Unionen på min arbetsplats. För er som känner till min bakgrund inom HRF blir väl inte direkt förvånade eller? Idag var jag på Facklig Grundkurs för förtroendevalda hos Unionen. Och innan jag gick dit hade jag väl en del förutfattade meningar då jag har varit på en del fackliga kurser innan. Men vilken skillnad! Jag blev verkligen överraskad på ett mycket positivt sätt. Vilket fint fackförbund, med mycket resurser. Och ser fram emot fortsättningen..... www.unionen.se



Och ja! E-type har gjort en ny låt=)




Just nu är fredagsmysbrasan tänd och väntar på min man som strax kommer hem efter ha skjutsat Adam till Farmor & Farfar. Alltså barnfritt i helgen;-)
Kram på er!


RSS 2.0