Min älskling på fotboll i Milano!



Vad gör man inte för att få lite stimulans....

Kolla vad fint jag har byggt!? Behöver dock en byggplatta så man kan bygga lite större ;-)

Lite tivoli känsla hemma kanske?


Toilet golf?

Hittade lite roliga julklappar på nätet, vad sägs om att golfa när man sitter på toa?


En nöjd kille som får glass efter BVC besöket

Rätt så roligt hur barn nosar sig till vart glassen finns. Jag lovade Adam redan innan vi åkte att han skulle få en glass. Direkt vi kom ut från BVC tittade Adam mot fiket och sa -Glass! Sedan gick han dit. Fick välja sin glass. Sedan sade jag till Adam att vi måste betala den. Då nosar han sig fram till disken, puttar upp glassen och sedan väntar på att få tillbaka den.... Vart har han lärt sig detta undrar jag? För det är första gången jag gör så med Adam.


Cars

Vabbar med Adam för första gången idag. Vi har precis kommit hem från BVC så nu kör vi med två sorters hostmediciner. Ventolin i stark blandad saft och Bisolvon efter övertalning på sked..... Hoppas att han blir bättre snart.
Adam tittar på Disney Channel för fullt och jag har väl inte riktigt intresse att sitta och titta hela tiden så jag har lite tid framför datorn. Just nu googlade jag på Cars leksaker. Och vad mycket sakerd det finns alltså. Detta skulle jag kunna tänka mig till Adam ;-)



Det lilla verktygssettet verkar ju hur kul som helst och undra hur duktig på memory han skulle bli?
Men visst finns det mycekt fina grejor?



Middagsmys


Mannerströms kycklingrullader

Ikväll har vi ätit Mannerströms kycklingrullader! Varje gång jag har sett reklamen på tv har jag tyckt det sett så gott ut att jag bara måste laga dem. Och ikväll blev det så!

Ingredienser
16 skivor tunnskivad kycklingfilé
1 skivad gul lök
4 baconskivor, grovskurna
2 msk fransk senap
1 dl hackad persilja
5 dl kycklingbuljong
½ dl crème fraiche
1 dl grädde
1 msk smör
Salt
Peppar



Man fixar till geggan som ska vara i mitten och lägger det på den tunna kyckling skivan. På förpackningen står det att det ska vara 16st men räkna inte med det! Visst det är 16st tunna skivor, men vissa är så små att det inte går att göra roulader av. Jag tog tre små och gjorde en rullader av, så att jag fick ut totalt 14st.



Geggan innehåller, persilja, senap, bacon, lök.
Sedan rullar man ihop dem på spett



Och ja, spetten var för långa för att få plats med alla i stekpannan samtidigt! Jag klippte bara av dem smart som jag är, hehe


Och på andra sidan...


15min i kycklingbuljong


Sedan mixar man såsen med CF, smör, grädde


Färdigt!
Och väldigt gott!



Mysigt!

Det senaste här hemma är att Adam kryper ner i blåa lådan och sitter med sina favorit gosedjur. Och upprepade gånger säga. - Mysgit!, mysigt!, mysigt!
Våran plan var ju att ha duplot i den, men icke!


Ultraljud

I torsdags gjorde vi rutinultraljudet på Östra. Allt var som det skulle förutom att den lilla bäbisen ville inte visa sig. Bäbisen låg och tittade mot min ryggrad, så allt vi kom hem med var en bild på bäbisens ryggrad..... Bättre än inget...


Jag hade också hoppats på att de kunde se vad det skulle bli för kön, men icke! Antingen var handen framför eller benen i kors. Så detta blir nog en envis bäbis, hehe

Do date är den 27 mars på min pappas 70års dag!


RSS 2.0