Helt rätt låt vann!

Är nöjd över att Eric Saade vann, vem kan motstå den lilla läckerbiten med smilgroparna och de bruna ögonen. Detta kan ju bara bli vinst! Så är det bara =)


Ute på promenad...

Idag gick jag, Adam och sopkvaskten på en promenad runt området. Och jag är riktigt imponerad av Adam att han faktiskt orkade gå hela vägen och inte ville bli buren. Självklart fick jag bära sopkvasten efter halva vägen hem men det räknas liksom inte, hehe
Han är så söt!


Vårtecken!

Nu finns det vårtecken i trädgården!
Mina krokusar har börjat titta upp, frågan är väl bara om de får blomma också eller om rådjuren äter upp dem först... hmm. Men roligt är det i alla fall att det växa :-)


Nu får det vara nog!

Jag vill att det ska bli vår nu! Inte mera snö som idag. Det kom hur mycket snö som helst ju?!? Varför?
Det började toksnöa när vi gick hem från dagis, stora flingor med kramsnö som blev snabbt till slask. Blä.
Hade precis skottat uppfarten när jag tog den här bliden, men det syns ju typ inte.



Stor besvikelse...!

Mina favorit revben/kamben finns Jensens Bofhus och varje gång jag åkte upp till Sthlm hade jag som tradition att gå dit och äta mina revben till middag. Det har aldrig varit en grej här i gbg liksom. Och idag när jag gick med min mamma och handlade på Coop hade de revbenen färdipacketerade för att själv tillreda hemma?!? visst du sparar 100kr men det är ju inte samma sak som att äta dem på plats så att säga. Grymt besviken.



Trevlig överraskning!

Idag upptäckte jag något supertrevligt....., min proslinsblomma i sovrummet har börjat blomma! Detta är kärlek det!




Sedan var jag på ICA Maxi i Mölndal och shoppade hinkar till min potatisodling!
Så det blir flera hinkar i år med troligtvis flera sorter. Längtar till sommaren!

Adam & Kolle

Adam sitter i sin Koala´s knä som heter Kolle.
Och i sitt knä har han favoriten Tiger och Buster.



Frukost...

För någon morgon sedan var det en liten kille som ABSOLUT inte ville sitta i sn stol och äta. Utan skulle sitta på den stolen jag alltid sitter på. Då gick det hur bra som helst att äta trots att man har bordet udner hakan :D


Stora killen...

Idag var Adam och jag på 18-månaderskontrollen på BVC. Och våran BVC sköterska sade att han skulle få en spruta vid kontrollbesöket när jag bokade tiden. Tänkte inte mer på det, sedan när vi väl kom dit sade hon att han inte behövde någon spruta eftersom vi tog den efter han fyllde 1år och innan Cypern förra året. Så besöket var hur kul som helst tyckte Adam. För han fick bygga med klossar, rita med olika färger, sparka boll, leka med bilar. Han väger 12800g och är 85cm lång och har ett huvudomfång på 49. Adam följer sin kurva perfekt. Dock noterade hon att vällingmagen var kvar;-)
Nästa kontroll är vid 2,5år.
Hejdå stl 86 och hej stl 92!

Söndagslek...

I söndags var Adam och jag ute och lekte med grannar på dagisgården. De är så söta! =)


På promenad hem från dagis...


RSS 2.0