Mitt superbusiga busfrö!

 


Rulla runt är roligt!


Helt utslagen efter ett hårt arbetspass i gymmet;)


Mina älsklingar!


Cirkus Sydney


Syskonkärlek!

Adam vill hålla Lukas och pussa på honom!

En glad Lukas!


LCHF

För ca en vecka sedan lovade jag mig själv att köra LCHF dieten från 1/7 till den 30/7 stenhårt för att se vad det ger för resultat. För gå ner i vikt är ett måste frågan är bara hur?
Innan startdatum blev jag rekomenderad den här boken av en komips som har provat lchf med lyckat resultat. Jag har köpt boken och börjat läsa den så jag visste på ett ungefär vad jag gav mig in på. Jag inte var speciellt förtjust i personen som har skrivit den innan men denna bok har hon gjort bra! Så den rekommenderar jag vidare!
 
Startdatum kom fortare än kvickt! Det svåraste för mig är inte maten utan beslutet att inte dricka light läsk under de här 30 dagarna heller. Jag känner cola light smaken i munnen konstat tillsammans med min dåliga andedräkt. Hoppas detta går över snart!
 
Min första frukost var jag lite förvirrad av allt som fanns i kylskåpet så det blev en blandtallrik;-)
 
Andra frukosten blev en omelett som jag bara orkade äta halva. Så mäktigt!
 
Tredje frukosten blev det bröd  jag bakade med smör och en skinkskiva på. Brödet var faktiskt mycket gott! Stort + från mig.
 
Mina middagar....., nu när jag ser bilderna äter jag nog för mycket grönt....., men vad f*n....., jag måste ju får chansen att vänja mig vid fettet för första dagen mådde jag så illa efter måltiderna. Nu är det inte alls så.
 
 
Sedan till något riktigt gött! Smooootihe! Mums vad gott det var!
För er som vill prova :-)
 
 
Dag 3 snart avslutad och jag har inte gett upp hoppet än, hehe
Jag kommer fixa detta men det är mycket tuffare än jag trodde!
 
Kram på er alla som hejar på mig =)
 

RSS 2.0