Trivsamt:-)

Nu har vi bott i vårat nya boende i en vecka (8dagar) och det känns helt UNDERBART! Vi såg det första vilda djuret skuttandes på våran gata från kontorsförnstret idag och det var en hare:-)

Det har snöat hela dagen/kvällen och det blir för Jonas att skotta imorgon igen. Personligen är jag så less på all snö och jag önskar att skiten kunde försvinna nu!!! Vill att det blir vår så jag kan börja gå ut på långpromenader med Adam igen, för det gör man ju inte direkt i detta vädret..... Vill ju inte hamna på sjukhus som de flesta andra med brutna ben och sitta flera timmar på sjukhus för att få vård! Ne usch!

På morgondagens agenda står det shopping och få klar kontoret! Vi har grymt många sladdar liggandes högt och lågt. Funderar på om vi någonsin kommer att använda dem alla. Men de kan ju vara bra att ha, det enda tragiska är att när man ska ha en sladd hittar man den inte, så man köper en ny och efteråt när man har köpt den nya sladden så hittar man en hemma. Naturligtvis har man redan brutit förpackningen och slängt kvittot, så då har man ännu en sladd i sin sladdsamling, hehehe. The story of our life :D

Kommentarer
Postat av: Madde

Men Elin, bara för du går lite långpromenader behöver du inte hamna på sjukhus inte. Se så, ut o gå lite. Bara ta det lugnt helt enkelt!

2010-02-01 @ 13:38:12
URL: http://maddeblomquist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0