Blogga eller inte blogga?!

Det är fråga?
Som ni har märkt har jag inte bloggat på ett tag och det har helt enkelt med tidsbrist att göra...., så frågan är: ska man börja ta sig lite tid att börja blogga igen?
Det har hänt så otroligt mycket sedan sist. Borås djurpark, universeum, Liseberg, fredrikshamn, 3års kalas, dop, Ullared, LCHF, viktväktarna, träning, busland, biobesök och det viktigaste av allt -en massa kilon och det ska bli fler!

Just nu har vi rena rama sjukstugan här hemma. Adam har halsfluss och vägrar ta pencilin. Finns det inga alternativ förutom flytande eller tablett?! Vi har hittills kastat ut 500kr på mediciner som han väger äta så det blir att ringa BVC imorgon igen:( Lukas är också förkyld och hänger med, han hostar mycket:( jag har haft ont i halsen och öronen med mycket snor. Börjar bli bättre men hostar otroligt mycket:( Jonas har blivit lite snorig men är fortfarande den som är friskast av oss alla, hehe.
Vi hoppas på att bli friska snart!


Kommentarer
Postat av: Elin

Har tyvärr inga råd att ge. Vincent dricker all flytande medicin. Klart du ska fortsätta blogga :) Hoppas ni blir friska snart, men ni har ju två veckor på er ;)
Kram till hela familjen

2012-09-17 @ 23:07:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0